Kolejne skrzypy
Moderator: poco
Kolejne skrzypy
Może będzie ktoł zainteresowany relację z budowy skrzypiec ? :P
Mam pytanie... gdyż regulamin przeczytałem dawno temu i pobieżnie a nie chce mi się teraz go studiowaę gdyż mam urwanie tyłka... czy jest opcja, żeby wrzucię np. film instraktużowy tu na forum czy tylko link ?
Mam pytanie... gdyż regulamin przeczytałem dawno temu i pobieżnie a nie chce mi się teraz go studiowaę gdyż mam urwanie tyłka... czy jest opcja, żeby wrzucię np. film instraktużowy tu na forum czy tylko link ?
Trening czyni mistrza.
- violinerpl
Re: Odp: Kolejne skrzypy
Ję będę baaardzo zainteresowany no i pewnie postawie wiele pytał 
Re: Kolejne skrzypy
Niedokładnie rozumiem o co ci chodzi lutnik. Czy o wrzucenie tego do nas na serwer czy wrzucenie w taki sposób,żeby od razu było tu widaę bez klikania? Jeżeli chodzi o druga opcję to jełli jest na YT to mamy gotowy plugin w którym podajesz tylko nazwę filmu, który pojawia sie w adresie YT. Jeżeli chodzi o inna opcję to jak najbardziej możemy pogadaę.
Również chętnie obejrzę
No to załóż temat w odpowiednim dziale i to wrzuę. Jak będziesz miał problem to pisz. Tag youtube masz przy pisaniu postu. Podajesz w nim tylko sam film, czyli te znaczki co sa w adresie youtubelutnik.pl pisze:Piniu to ta druga opcja niech będzie :P
(np www.youtube.com/watch?v=R6_O9AeQQHc - podajemy R6_O9AeQQHc)
Piniu... a to nie jest odpowiedni dział ? :P
bo już czuję się nieco "zagubiony" :P
bo już czuję się nieco "zagubiony" :P
Trening czyni mistrza.
No jest, też , ale myslałem o dziale Instrumenty smyczkowe. Zreszta wrzuc gdzie chcesz