Dzieł dobry!

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

natrix

Dzieł dobry!

Nieprzeczytany post autor: natrix »

Witam wszystki forumowiczów!
Z gitarami mam kontakt od zamierzchłych czasów liceum, więc prawie 20 lat, tyle, że w międzyczasie tak zwanym następiła długa przerwa, więc staż nie jest aż tak imponujęcy.
Jak do tej pory wystrugałem jednę gitarę (może raczej wyrób gitaropodobny), bardzo dawno temu, robięc wszystko na tzw chłopski rozum (a wtedy raczej chłopięcy). Powoli szykuję się do budowy i basu i gitary, tym razem już bardziej systematycznie, czyli czytam, czytam, szukam i gromadzę, a nie jak w pierwszym moim podejłciu robię, choęby scyzorykiem:) A przy okazji i na boku, zaczynam budowaę mały piecyk lampowy.
Gitary które mam to Epiphone Sheraton II VS (od niedawna) i lutniczy, zrobiony około 20 lat temu instrument z układem HSH, przy czym humbuckery są rozdzielalne na single, korpus jesion, gryf klonowy. W niej w najbliższym czasie będę wymieniaę cały osprzęt i elektronikę.
Pozdrawiam,
Bartek
Awatar użytkownika
TeEn

Re: Dzieł dobry!

Nieprzeczytany post autor: TeEn »

Witaj Bartku. Wrocław rołnie ... Czytaj, czytaj, czytaj no i pytaj.
Zdroof
Tomek
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

No to Wrocław rołnie w siłę, to i chłopaki mogę w takim składzie wytwórnię wyrzeęšłbię. :-D
Zapraszam do udziału w forum i do dzielenia się swoimi osięgnięciami jak i wpadkami (ważne!).
Przyłęczam się do "chóru" z TeEn.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Awatar użytkownika
PiotrCh

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

Czełę :-)
pozdrowienia
Piotr
Awatar użytkownika
Jerzy S