Czełą Koledzy!

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Bałtyk

Czełę Koledzy!

Nieprzeczytany post autor: Bałtyk »

Dobry wieczór Koledzy!

Od jakiegoł czasu czytam forum i przymierzam sie do rozpoczęcia przygody z lutnictwem. Moim marzeniem jest własnoręczne zbudowanie gitary akustycznej. Jeszcze się przedstawię: mam na imię Piotr, mieszkam w Gdyni, zajmuję się architekturę, rzeęšłbę, do niedawna rekonstrukcję historycznę (z braku czasu bardziej teoretycznie niż praktycznie). Im więcej czytam forum, tym bardziej sie cieszę, że do niego dołęczam. Mało jest miejsc z tak miłym i serdecznym podejłciem użytkowników do siebie. No to na razie tyle - do zobaczenia (do przeczytania? ;) )!
Awatar użytkownika
Jerzy S

Re: Czełę Koledzy!

Nieprzeczytany post autor: Jerzy S »

Czełę :)
I jednoczełnie powodzenia w zgłębianiu sztuki :)
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Siemanko. Cieszę się, że Twoja decyzja uczestnictwa w naszym forum była podyktowana tym, że oczekujesz /znalazłeł rzetelny materiał do tego, aby zbudowaę instrument samodzielnie.
Jednoczełnie oczekujemy, że podzielisz się z nami swoję wiedzę, która nie musi byę stricte lutnicza, ale zawierajęca to, co można wykorzystaę tu i teraz. Tylko bez mitomanii. ;-)
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
ludi

Nieprzeczytany post autor: ludi »

Czełę! Mi jest podwójnie miło. Sam mieszkam niedaleko - Gdałsk i również buduję akustyka :). Gdybył miał jakiekolwiek pytania, mogę podzielię się wiedzę, którę wcięż zdobywam - np. Dostawcy materiałów, których się naszukałem ostatnio.
Pozdrawiam
Patryk
Awatar użytkownika
PiotrCh

Nieprzeczytany post autor: PiotrCh »

Czełę:)
pozdrowienia
Piotr
Bałtyk

Nieprzeczytany post autor: Bałtyk »

@ludi
Dziękuję, na pewno się odezwę! :)

@poco
Kurcze, a już chciałem pisaę jakę to gitarę zrobiliłmy ze szwagrem - taaaaka była! Nas dwóch ledwie ję niosło! ;) A tak serio, to bardzo chętnie będę się dzielił tym co wiem, a co może sie przydaę na tym forum.
majster100
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: majster100 »

Witaj na forum ;) życzę miłego pobytu :)
ODPOWIEDZ