Moje archiwum
Moderator: Jan
-
Moje archiwum
Wkrótce więcej zdjęę gitary nad którę pracuje.
Re: Moje archiwum
bardzo ładne, przede wszystkim orginalne instrumenty. Gratuluję i pozdrawiam
MaĹymi kroczkami do przodu 

- Piotrek_Violin
Ciekawe podejłcie do tematu ! Jak brzmię cacka ?
-
Nastepna coraz lepiej ale każdej coś brakuje ,najlepiej brzmi czarna choę boki i spod zrobione są z palet,otwory po gwoęšłdziach itd .Gral na niej Angol Mick Mos i powiedział bas long long long.
Ostatnio zmieniony 2015-11-06, 18:39 przez jacek owsianowski, łącznie zmieniany 1 raz.
Napisz coś więcej o tej gitarze z palet, skęd pomysł ? Przypomniała mi się historia Boba Taylora właściciela firmy "TAYLOR"
http://www.guitaradventures.com/taylor- ... itar-story
O ile dziury po gwoęšłdziach wyględaję zabawnie, to inlay z wózkiem widłowym łcięł mnie z nóg

http://www.guitaradventures.com/taylor- ... itar-story
O ile dziury po gwoęšłdziach wyględaję zabawnie, to inlay z wózkiem widłowym łcięł mnie z nóg

-
To nie pomysł lecz polska rzeczywistołę a Taylor prawdopodobnie chciał bzc trendy .
Jak dla mnie , to szacun. Chapeau bas.
Pozdrawiam, Ryszard
PS nie było by problemu z tymi łladami po gwoęšłdziach , gdybył pomalował spód na kolor, a otwory zakołkował. Inna opcja, to zrobię z tych otworów jakił wzór, w którym by się one ukryły, czyli dorobię więcej otworów
Pozdrawiam, Ryszard
PS nie było by problemu z tymi łladami po gwoęšłdziach , gdybył pomalował spód na kolor, a otwory zakołkował. Inna opcja, to zrobię z tych otworów jakił wzór, w którym by się one ukryły, czyli dorobię więcej otworów

via vita curva est
-
Zgadzam się z tobę ta co widaę łlady po gwoęšłdziach to Taylor a z moja czarna tak zrobiłem jak mi poradziłeł Jacol.