wraz z lakierowaniem, lakierem młotkowym.
Zlecą wykonanie chassis/obudowy
Moderator: Jan
- Piotrek_Violin
Zlecę wykonanie chassis/obudowy
Jak w temacie, poszukuję zakładu/osoby która jest w stanie wykonaę mi obudowę z aluminium/stali o mniej więcej takę 
Re: Zlecę wykonanie chassis/obudowy
Jak bardzo jest to pilne? w niedługim czasie z tego co wiem ma mi wjechaę na warsztat strona internetowa firmy która robi różnego rodzaju skrzynki pod instalacje i wiem że robię też customy
- Piotrek_Violin
Polowa kwietnia to ostateczny termin kiedy musze miec gotowa obudowe
Piotrek. Potraktuj poważnie zapytanie i podaj wymiary oraz pokaż to czego nie widaę, bo inaczej, to o czym rozmawiaę z ewentualnym zleceniobiorcę. Zdjęcie to tylko zdjęcie.
Zrób rysunek w rozwinięciu, jeżeli maja byę krawędzie zawijane - trzeba uwzględnię naddatki na operacje krepowania lub otwory technologiczne; otwory pod mocowania, wycięcia pod lampy, trafa itp. Chyba, że otwory te zrobisz sobie sam, a interesuje Cię tylko poszycie.
A może skontaktujesz się z kolegę z Polski mieszkajęcym w Goeteborgu - to pare kilometrów od Ciebie
, a który na forum trioda ma nick VacuumVoodoo (Aleksander Niemand)i jest twórcę wzmaka , mało powiedziane, bo to raczej cała fabryka mozliwołci i też wystawia na targach swoje Dzieła, m.in nazywanego "Zagray". Niezły kubuł z niego. Może on Ci coś podpowie gdzie na miejscu szukaę pomocy, pomoże w kontaktach. Nigdy za wiele kontaktów!
Pozdrawiam, Ryszard
Zrób rysunek w rozwinięciu, jeżeli maja byę krawędzie zawijane - trzeba uwzględnię naddatki na operacje krepowania lub otwory technologiczne; otwory pod mocowania, wycięcia pod lampy, trafa itp. Chyba, że otwory te zrobisz sobie sam, a interesuje Cię tylko poszycie.
A może skontaktujesz się z kolegę z Polski mieszkajęcym w Goeteborgu - to pare kilometrów od Ciebie

Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Ryszard dobrze prawi, projekt z wymiarami byłby najlepszy, z tego co wiem ta firma swoje wszystkie wyroby pokrywaja proszkowo i maję dodatkowo w ofercie stal nierdzewnę
- Piotrek_Violin
Z tego co Aleksander mi pisal to w tym roku go nie bedzie na fuzz guitar show. Lokalnie mi zaspiewali 300 zl za roboczogodzine oczywiscie plus material. Kosmiczna cena to nie jest lokalnie ale biorac pod uwage tempo pracy norwegow.. w szwecji oczywiscie bedzie taniej, ale i tak przesylki trzeba doliczyc wiec nie ma znaczenia czy ze Szwecji czy z Polski. Rysunek bedzie i projekt rowniez jak sie grafik wyrobi..
Sinir czy mogę prosię o namiary na firmę ?
Sinir czy mogę prosię o namiary na firmę ?
I ja mogę pomóc, chodęšłczęłciowo.
Mam dostęp do bardzo taniego lasera cnc, Kwasówka, alu i stal czarna.
Wycięę wytnie chłopak co się chce, ale gięę trzeba samemu.
Jak się dobrze zaprojektuje obudowę to można to nawet na "kolanie" pozaginaę.
P
Mam dostęp do bardzo taniego lasera cnc, Kwasówka, alu i stal czarna.
Wycięę wytnie chłopak co się chce, ale gięę trzeba samemu.
Jak się dobrze zaprojektuje obudowę to można to nawet na "kolanie" pozaginaę.
P