Dodałem możliwołę polubienia postów. Taki w sumie bajerek dzięki któremu można komuł zrobię przyjemnołę lub zasygnalizowaę swoje zainteresowanie W menu górnym wyłwietlane są nowe polubienia twoich postów (jeżeli się pojawię). Nie można polubię swojego posta.
Edyta >> Chciałem jeszcze napisaę, że ma to jeszzce jednę funkcjonalnołę. Jeżeli coś polubię to zawsze mogę do tego wrócię i nie muszę tego szukaę. Wystarczy wejłę w podględ swojego profilu (klik nick-a) i już widaę.
To korzystajęc z okazji - polubiłbym otwieranie linków w nowych zakładkach, zamiast w tym samym oknie
edyta/
A gdyby tak zrobię trochę skromniejsze to pole 'polub"? W sensie, że nie na całę szerokołę posta? Albo jako niewielki przycisk w okolicy edytuj, cytuj?
popik10 pisze:Ale czemu seruszko??
To musi byę miłołę??
Zaproponuj coś innego. Domyłlnie jest taka ikonka, ale mozemy wrzucię coś swojego. Talk samo napisami np "szlifuj post"
molu pisze:To korzystajęc z okazji - polubiłbym otwieranie linków w nowych zakładkach, zamiast w tym samym oknie
Troszkę mi to zajęło ale jest!
molu pisze:A gdyby tak zrobię trochę skromniejsze to pole 'polub"? W sensie, że nie na całę szerokołę posta? Albo jako niewielki przycisk w okolicy edytuj, cytuj?
Nie wiem, coś bardziej męskiego, w kołcu tu prawie sami faceci.
Może transparencik respect, albo z polska szacuneczek??
Piwko, tudzież inne pierduty...