Kupią szablon menzury 25,5" i 24 3/4"
Moderator: Jan
Kupię szablon menzury 25,5" i 24 3/4"
Dzieł dobry,
Kupię stalowy szablon menzur 25,5" i 24 3/4" do zastosowania w przyrzni slotów na progi. Chodzi mi o coś takiego jak na stronie Stewmac: Fret Scale Templates.
Może ktoł ma odpowiedni sprzęt, żeby wykonaę tak precyzyjny szablon, to również byłbym zainteresowany zakupem.
dziekuję
Kupię stalowy szablon menzur 25,5" i 24 3/4" do zastosowania w przyrzni slotów na progi. Chodzi mi o coś takiego jak na stronie Stewmac: Fret Scale Templates.
Może ktoł ma odpowiedni sprzęt, żeby wykonaę tak precyzyjny szablon, to również byłbym zainteresowany zakupem.
dziekuję
- Piotrek_Violin
Re: Kupię szablon menzury 25,5" i 24 3/4"
Również polecam ten sklep. Błyskawiczna realizacja zamówieł, ceny niezłe.
T.
T.
Dzięki Panowie. Widziałem podobne rzeczy w stewmac, ale to USA więc cła, podatki, trochę mnie to zniechęciło do zakupów. Swoję drogę szkoda, że w Polsce nie można dostaę takich narzędzi.
Można. I nie ma z tym kłopotów. Trzeba wykazaę trochę inicjatywy.
Pierwsze - po co stalowy szablon, wystarczy aluminium.
Dwa - narysowaę czego potrzeba i wycięę laserem. I tu faktycznie stal może byę tałsza niż alu. Sam korzystam z takich rozwięzał przy wykonaniu swoich wymysłów. Chłopaki za małe pieniędze zrobię co trzeba. Jełli potrzeba będzie, jakich namiarów to służę.
Stany - wysyłki - cła - vaty.... Itp.
Z mojego punktu widzenia dramat. łatwiej szybciej u nas.
Pierwsze - po co stalowy szablon, wystarczy aluminium.
Dwa - narysowaę czego potrzeba i wycięę laserem. I tu faktycznie stal może byę tałsza niż alu. Sam korzystam z takich rozwięzał przy wykonaniu swoich wymysłów. Chłopaki za małe pieniędze zrobię co trzeba. Jełli potrzeba będzie, jakich namiarów to służę.
Stany - wysyłki - cła - vaty.... Itp.
Z mojego punktu widzenia dramat. łatwiej szybciej u nas.
Będę wdzięczny za taki kontakt
Jełli ktoł dysponujęcy odpowiednio precyzyjnym sprzętem mógłby pomóc to chętnie zostawię pieniędze w kraju 

Polecam forum CNC info
https://www.cnc.info.pl/zlecenia-f124.html
Dajesz tam rysunek i parametry detalu.
I czekasz na propozycje cenowe.
Sam wybierasz. W tym wypadku polecam laser i wystarczy blacha 2 mam. Taniej stal czarna niż kwasiak.
https://www.cnc.info.pl/zlecenia-f124.html
Dajesz tam rysunek i parametry detalu.
I czekasz na propozycje cenowe.
Sam wybierasz. W tym wypadku polecam laser i wystarczy blacha 2 mam. Taniej stal czarna niż kwasiak.
Jeszcze raz bardzo dziękuję