Chetnie podpatrze Wasze rozwiazania.Wsadzajcie zdjecia lub linki do takowych. Mowie tutaj o tym bo dobrze zorganizaowane miejsce pracy to polowa zwyciestwa. Chetnie podpatrze pomysly i patenty...
I na deser obrazek...

Moderator: Jan
A tak troche od siebie dodam dwóch używam stacjonarnych frezarek górnowrzecionowych co prawda samoDziełek ale bardzo fajnie chodzę jedna ma dodatkowo posuw w trzech pozycjach i nadaje sie też do metalu moge dodaę zdiatka ale nie wiem jak ? no i sie troche pochwale bo w kołcu dorobiłem sie dobrej komory lakierniczej ,poza tym cała gromade innych maszyn ale tu to chyba sam wiesz co jest Ci najbardziej potrzebne .Zenek_Spawacz pisze:Zamierzam jeszcze w tym roku zaczac budowe mojego warsztatu , przestronnego i wygodnego w zupelnosci przeznaczonego do budowy instrumentow. Skoncza sie improwizacje i dlubania po katach.
Chetnie podpatrze Wasze rozwiazania.Wsadzajcie zdjecia lub linki do takowych. Mowie tutaj o tym bo dobrze zorganizaowane miejsce pracy to polowa zwyciestwa. Chetnie podpatrze pomysly i patenty...
I na deser obrazek...
Obrazek