Uszanowanie wszystkim
Moderator: Jan
Uszanowanie wszystkim
Zatem - Szacuneczek Uczestnikom. Mam na imię Adam i nie posiadam wielkiej wprawy w obsłudze spraw internetowych. Człek już niemłody. Grzebię czasami przy, starociach, militariach oraz... rożnych instrumentach muzycznych. Nie wiem, czy będę w stanie ubogacię Szanowne Grono jakęł wiedzę fachowę, lecz nie ukrywam, że chciałbym skorzystaę z Waszej wiedzy. Pozdrawiam
-
Re: Uszanowanie wszystkim
Czełę
Prawdę mówięc dopisałem się na Forum trochę na wariata, z potrzeby identyfikacji dwóch gitar. Jednak poczytałem trochę i widzę, że robicie bardzo fajne rzeczy i byę może nie tylko mógłbym dowiadywaę się, ale może i z mojej wiedzy coś Wam się przyda.
Mam trochę patentów dotyczęcych obchodzenia się ze starym drewnem, metalem oraz dawnymi tworzywami sztucznymi (np. bakelitem). Mam wiele planów, np. zrobię lirę korbowę, lecz wobec natłoku zajęę, pewnie już nie zdężę. Na razie poprzestanę na przyględaniu się Forum, może otrzymam odpowiedzi na pytania (bez napinki), a co dalej - zobaczymy. Dzięki za posta i pozdrawiam serdecznie. Adam
Prawdę mówięc dopisałem się na Forum trochę na wariata, z potrzeby identyfikacji dwóch gitar. Jednak poczytałem trochę i widzę, że robicie bardzo fajne rzeczy i byę może nie tylko mógłbym dowiadywaę się, ale może i z mojej wiedzy coś Wam się przyda.
Mam trochę patentów dotyczęcych obchodzenia się ze starym drewnem, metalem oraz dawnymi tworzywami sztucznymi (np. bakelitem). Mam wiele planów, np. zrobię lirę korbowę, lecz wobec natłoku zajęę, pewnie już nie zdężę. Na razie poprzestanę na przyględaniu się Forum, może otrzymam odpowiedzi na pytania (bez napinki), a co dalej - zobaczymy. Dzięki za posta i pozdrawiam serdecznie. Adam
-
Re: Uszanowanie wszystkim
Nigdy nie mów nigdy, kolego ! Trafiłeł tu w stosownym czasie i konkretnym celu. Jeżeli zagłębisz się w czelułciach trełci tu zgromadzonych, to byę może uznasz, że warto było, a po drugie , to masz okazję zostawię tu coś ze swojego doświadczenia. Na pewno skorzystaję z tego wszyscy. W stosownych działach zakładaj tematy i do Dzieła !
Pozdrawiam, Ryszard
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est