Witam serdecznie
Moderator: Jan
Witam serdecznie
Witam serdecznie ,od wielu lat z pasję zajmuję się robieniem różnych rzeczy z drewna ,meble ,schody, zabawki itp. ,od kilku lat gram na gitarze akustycznej, i przymierzam się do budowy gitary elektrycznej.Widzę ,że znajdę tu wiele przydatnych informacji,i mam nadzieję,że też będę mogł w jakił sposób pomóc .Pozdrawiam
Re: Witam serdecznie
Witaj.
Jeżeli chcesz zbudowaę gitarę to jak najbardziej włałciwe miejsce. Najpierw poczytaj różne wętki zanim weęšłmiesz się za budowę.
Na pewno znajdziesz tu pomocne informacje.
Jeżeli chcesz zbudowaę gitarę to jak najbardziej włałciwe miejsce. Najpierw poczytaj różne wętki zanim weęšłmiesz się za budowę.
Na pewno znajdziesz tu pomocne informacje.
Pozdrawiam Janek
Tak wiem,już od kilku miesięcy przeględam różne materiały,drewno leży już dwa lata w domu pod łóżkiem:)
Przymierzałem się do Les Paula, ale zacznę napewno od czegoś prostszego ,szukam właśnie projektu Telecastera.Pozdrawiam..
Przymierzałem się do Les Paula, ale zacznę napewno od czegoś prostszego ,szukam właśnie projektu Telecastera.Pozdrawiam..
no to witaj kolego ! Skoro będziesz zaczynał tak na full, to otwórz temat w stosownym dziale. To porzędkuje wszelkie wiełci o metodach wykonania, narzędziach, problemach i o efekcie kołcowym.
Pozdrawiam, Ryszard
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est