Witam!

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Dave

Witam!

Nieprzeczytany post autor: Dave »

Może to lekki nietakt z mojej strony, bo przed przedstawieniem się pisałem już na forum, ale szczerze mówięc dopiero teraz, po przeczytaniu wszystkiego zauważyłem dział z powitaniami :D

Tak więc chciałbym na wstępie powitaę wszystkich bardzo serdecznie!
Mam na imię Dawid, pochodzę z zachodniopomorskiego, a dokładniej z malowniczo położonej miejscowołci o nazwie Barlinek (znanej głównie z pięknego jeziora i zakładów drzewnych które od których byę może niedługo zacznę pozyskiwaę drewno do budowy moich pierwszych instrumentów :d). Mam 16 lat i dopiero zaczynam swoję przygodę z lutnictwem. Na forum przygnały mnie banalne problemy z ustawieniem mostka, ale po przeczytaniu tego i owego postanowiłem zostaę na dłużej. Muszę przyznaę że strasznie zainteresowało mnie lutnictwo, tak, że zaczynam już gromadzię informacje, narzędzia i materiały do budowy swojej pierwszej gitary basowej. Prawdopodobnie niedługo założę jakił temat w dziale z basami, bo pytał do zawodowców mam bez liku, jednak staram się najpierw poczytaę posty innych żeby nie dublowaę tematów.

Interesuję się głównie muzykę (pogrywam amatorsko na pianinie i od niedawna na skrzypcach) i żeglarstwem, tym bardziej jest mi miło kiedy widzę że niektórzy z Was zajmuję się również szkutnictwem.

Mam nadzieję że zapał do lutnictwa jaki zapłonęł we mnie po poczytania Waszego forum nie wygałnie tak prędko i że uda mi się z Waszę pomocę stworzyę coś fajnego :)
Pozdro!
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Witam kolejnego forumowicza pozytywnie zakręconego. Sędzęc po jakołci trełci powitania można się spodziewaę sympatycznej i rzeczowej współpracy. :lol: Majęc pod bokiem przetwórnię drewna będziesz miał łatwiejszy dostęp do materiałów na wiosełka - tak zwykle bywa, ale..... . Sukcesów i zadowolenia z tworzenia. Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
ODPOWIEDZ