Witam Kolegów po fachu i amatorów tełź

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Bemol
Kontakt:

Witam Kolegów po fachu i amatorów też

Nieprzeczytany post autor: Bemol »

Witam serdecznie wszystkich.Mam na imię Adam i mieszkam w słupsku.Lutnictwem interesuje się od kilkunastu lat.Pasję tę zaraził mnie starszy kolega który w klubie modelarstwa lotniczego oprócz modeli budował także instrumenty muzyczne głównie instrumenty dawne i ludowe.Póęšłniej tak mnie to wkręciło że odbyłem kilka zupełnie luęšłnych "staży" u kilku lutników.Dużo dowiedziałem się też z internetu i literatury niestety głównie anglojęzycznej.Buduję głównie instrumenty ludowe i dawne.Poza tym naprawiam i stroje różne instrumenty muzyczne.Prowadzę firmę specjalizujęcę się w handlu materiałami i narzędziami do napraw instrumentów muzycznych.Fajnie że istnieje takie forum, widzę że oprócz dużej liczby amatorów jest tu też kilku naprawdę dobrych fachowców.
Bemol
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Bemol »

Ofertę póki co kompletuję bo towarem tym handluję od niedawna wczełniej głównie naprawiałem instrumenty.Póki co oferta obejmuje głównie sprzęt i materiały do napraw pianin i akordeonów.Jełli potrzebujesz coś konkretnego napisz na priv.Aczkolwiek za niedługi czas będę miał zestawionę ofertę wtedy przełlę ję każdemu kto zechce.
ODPOWIEDZ