Witam Kolegów po fachu i amatorów tełź
Moderator: Jan
Witam Kolegów po fachu i amatorów też
Witam serdecznie wszystkich.Mam na imię Adam i mieszkam w słupsku.Lutnictwem interesuje się od kilkunastu lat.Pasję tę zaraził mnie starszy kolega który w klubie modelarstwa lotniczego oprócz modeli budował także instrumenty muzyczne głównie instrumenty dawne i ludowe.Póęšłniej tak mnie to wkręciło że odbyłem kilka zupełnie luęšłnych "staży" u kilku lutników.Dużo dowiedziałem się też z internetu i literatury niestety głównie anglojęzycznej.Buduję głównie instrumenty ludowe i dawne.Poza tym naprawiam i stroje różne instrumenty muzyczne.Prowadzę firmę specjalizujęcę się w handlu materiałami i narzędziami do napraw instrumentów muzycznych.Fajnie że istnieje takie forum, widzę że oprócz dużej liczby amatorów jest tu też kilku naprawdę dobrych fachowców.
Ofertę póki co kompletuję bo towarem tym handluję od niedawna wczełniej głównie naprawiałem instrumenty.Póki co oferta obejmuje głównie sprzęt i materiały do napraw pianin i akordeonów.Jełli potrzebujesz coś konkretnego napisz na priv.Aczkolwiek za niedługi czas będę miał zestawionę ofertę wtedy przełlę ję każdemu kto zechce.