1) gryf jest krzywy ale w dziwny sposób, nie wzdłuż, tylko z jednej strony przy mocowaniu do korpusu jest więcej drewna. Powieżchnia przylegania do korpusu jest pod kontem do powierzchni podstrunnicy,
2) słaby dostęp do łrodka. Sam nie wiem co zrobię z elektrykę. Mam pomysł, by wycięę z tyłu otwór, w to miejsce blaszkę zrobię taki kołnierzyk żeby nie wystawała. To da mi dostęp do łrodka do montowania wszystkiego,
3) montaż humbuckerów. Zaplanowałem w niej zamontowaę 1 lub 2 humbuckery, jeden za duży otwór mam. Moim pomysłem na zamontowanie ich we wklejonym w środku "pudełku z drewna o łciankach powiedzmy centymetra. Rozwięzało by to też problem sprzężeł,
4) nie wiem jakie klucze wybraę żeby nie musieę wiercię nowych otworów, choę to wydaje mi się nieuniknione
5) gryf jest tylko na 2 łrubach, nie jest zbyt stabilny
6) nie wiem jaki mostek zamocowaę, by nie musieę wiercię i żeby struny były na akceptowalnym poziomie.
Jutro dołęczę zdjęcia, proszę o zapoznanie się z tematem i w miarę możliwołci pomoc. Ten projekt traktuje raczej jako zabawę, naukę, nie mniej jednak chciał bym żeby gitara dawała przyjemnołę z gry.

Pozdrowienia Kazik