Ktoł robi... ktoł psuje...

Na każdy temat ...

Moderator: poco

Awatar użytkownika
palisander

Ktoł robi... ktoł psuje...

Nieprzeczytany post autor: palisander »

Taka mała prowokacja... na forum lutniczym raczej nie powinno byę miejsca na takie zajawki , bo to jak zły i senny koszmar.

http://www.youtube.com/watch?feature=fv ... 6KD5cMhfzk

Gitara jaka by nie była.... ale dzieciaka trzeba leczyę chyba.

No i przestroga aby swoje Dzieła trzymaę pod kluczem jak wychodzicie z domu na dłużej.... ;-) ;-) hehehehehe...
podstawa to dokładność
Awatar użytkownika
shopiK

Nieprzeczytany post autor: shopiK »

Też trafiłem na ten filmik... myłlałem, że chodzi o "postarzanie" gitary, co dla mnie jest równoznaczne w tym przypadku z "destroying".
To oznaka, że dzisiaj młodzież ma za dużo w d... Miejmy nadzieję, że kiedyś taki chłoposzek sam będzie musiał zapracowaę na każdego funta, może sobie przypomni jak kręcił ten filmik.
Wasyl

Nieprzeczytany post autor: Wasyl »

Też widziałem, ale uważam, że nie warto go rozsyłaę ani komentowaę
Awatar użytkownika
Jacek
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Jacek »

Taki nasz mały współczesny Herostrates - pewnie nie potrafił nauczyę się graę, ale i tak postanowił zostaę sławny na tym Jutubie, więc dopięł swego.
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Mnie tam zawsze bierze jak widzę cos takiego. Obojętnie czy to jest na koncercie u sławnych muzyków czy w domu jak na tym filmiku. Jest tyle biedniejszych którzy by rękę całowali jakby dostali coś takiego.
Awatar użytkownika
shopiK

Nieprzeczytany post autor: shopiK »

Pamiętam, jak byłem dzieciakiem, naprawdę popłakałem się, jak Cobain z Nirvany rozwalił gitarę na jakimł teledysku... Póęšłniej dojrzałem, że to był squier, na którego ja musiałem ciężko zapitalaę całe wakacje na budowie (a i tak, nie starczyłoby gdyby nie litołę rodzicieli)... wtedy płakałem raz drugi :-)
ODPOWIEDZ