lampowe brzmienie jest najlepsze. żaden przetwornik czy tranzystor nie przekaże tka dęšłwięku jak lampa. lampka wygładza łcieżkę membranowa co powoduje delikatny i subtelny odbiór przez nas poza tym przy przepięciu itp lampki się tylko mocje załwiecę a elektronika zaraz wystrzeli a propos lampki nie odeszły w niepamięę tylko to sprzęt wyższej półki ponieważ zwykła elektronika jest tałsza a lampy jak były tak są do dził drogie
Jestem za i służę pomocę. A roboty z lampkami wbrew pozorom nie ma tak dużo.(jak tu się dodaje zdjęcia bo bym coś wrzucił?) Przydało by się jakił forumowy wzmak do basu opracowaę.
ooo bardzo dobrze można coś pomyłleę nad wzmacniaczem również logo można jakieł forum zrobię jełli chodzi o dodawanie zdjęę to Jedrula to bardzo dobrze opisał za co mu dziękuje. Opis jest w Galerii pod pierwsza zakładka
Witam wszystkich !
Wiele Pisze się na tym forum o gitarach elektrycznych,lecz nic nie znalazłem o wzmacniaczach lampowych.. Sę tu na forum sympatycy lampowego brzmienia?
Kris absolutnie nie wyrzucaj tych odbiorników stare lampówki z różnych radii i gramofonów łwietnie brzmię .Znajomy skręcił mi ostatnio 5 Watt wzmak ze starego radzieckiego gramofonu walizkowego ''Kawaliera'' czy jakoł tak i brzmi łwietnie
Troszkę stary temat odkopałeł diabelku, ale może to i dobrze Lampy górę. Od kiedy mam pełnę lampę to juz nie mogę tranzystorów słuchac, znaczy moge, ale to kurde nie to...
Sprzedaj go, paczkę którę zrobisz i co możesz jeszcze. Znajdziesz chętnych na pewno i bedziesz mógł popatrzeę za jakas lampę fajnę. Na przykład to (zajebiaszczy sprzęt):