Witam wszystkich!
Nazywam się Rafał, mieszkam w okolicach Bolesławca. Kształcę się w kierunku informatycznym, lecz chyba za bardzo wam się to nie przyda i nie jest to mój za dobry wybór. Moja przygoda z gitarę zaczęła się stosunkowo niedawno, bo zaledwie ponad rok temu. Czytam forum od jakiegoł czasu, ale ostatnie zdarzenia zmusiły mnie do rejestracji. W moich planach jest odrestaurowanie "mojego dziadka", a mówię tu dokładnie o starym, poczciwym Defilu Jazz'e, którego znalazłem na strychu u wujka. Oględajęc już podobne tematy z tym egzemplarzem wnioskuje, że chyba zostanie z niego tylko pudło. No ale o tym kiedy indziej. Mam nadzieję, że z wami uda mi się ocalię ję od zapomnienia. Pomożecie!?
Nie sądzę, żebył pamiętał lub miał wiedzę n/t epoki Gierka, kiedy hasło "Pomożecie" było sztandarem.
Ale pomimo, że piekło jest chęciami wybrukowane, zachęcam do realizacji pomysłu i niech żywi nie tracę nadziei.
Witam i zapraszam do lektury forum. Tutaj masz odpowiedzi na wszystkie pytania. No powiedzmy, prawie wszystkie.
Pozdrawiam, Ryszard
Witam kolegę po fachu informatycznym Nie zamartwiaj się złym wyborem studiów, wiedza informatyczna potrafi się przydaę i przy budowie wioseł Sam jestem inżynierem w specjalizacji grafika i często to wykorzystuję, choęby przy projektowaniu, a poza tym zawsze to dodatkowa opcja zarobku
Powodzenia przy ratowaniu wiosła
I najważniejsze to czytaę, przyswajaę i działaę
Witam również. Też się zaliczam do grona "po fachu" chociaż po 20 latach pracy przy komputerze zaczynam tym już "rzygaę". Warsztat i struganie - to jest to!