Witam

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Awatar użytkownika
Arabajtet

Witam

Nieprzeczytany post autor: Arabajtet »

Witam wszystkich!
Nazywam się Rafał, mieszkam w okolicach Bolesławca. Kształcę się w kierunku informatycznym, lecz chyba za bardzo wam się to nie przyda i nie jest to mój za dobry wybór. Moja przygoda z gitarę zaczęła się stosunkowo niedawno, bo zaledwie ponad rok temu. Czytam forum od jakiegoł czasu, ale ostatnie zdarzenia zmusiły mnie do rejestracji. W moich planach jest odrestaurowanie "mojego dziadka", a mówię tu dokładnie o starym, poczciwym Defilu Jazz'e, którego znalazłem na strychu u wujka. Oględajęc już podobne tematy z tym egzemplarzem wnioskuje, że chyba zostanie z niego tylko pudło. No ale o tym kiedy indziej. :-) Mam nadzieję, że z wami uda mi się ocalię ję od zapomnienia. Pomożecie!? :mrgreen:
poco
Moderator

Nieprzeczytany post autor: poco »

Nie sądzę, żebył pamiętał lub miał wiedzę n/t epoki Gierka, kiedy hasło "Pomożecie" było sztandarem. :-D
Ale pomimo, że piekło jest chęciami wybrukowane, zachęcam do realizacji pomysłu i niech żywi nie tracę nadziei.
Witam i zapraszam do lektury forum. Tutaj masz odpowiedzi na wszystkie pytania. No powiedzmy, prawie wszystkie.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Awatar użytkownika
tomasszz
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: tomasszz »

Witam kolegę po fachu informatycznym ;) Nie zamartwiaj się złym wyborem studiów, wiedza informatyczna potrafi się przydaę i przy budowie wioseł ;) Sam jestem inżynierem w specjalizacji grafika i często to wykorzystuję, choęby przy projektowaniu, a poza tym zawsze to dodatkowa opcja zarobku :)
Powodzenia przy ratowaniu wiosła :)
I najważniejsze to czytaę, przyswajaę i działaę ;)
Awatar użytkownika
Piniu
Kontakt:

Nieprzeczytany post autor: Piniu »

Witam również. Też się zaliczam do grona "po fachu" chociaż po 20 latach pracy przy komputerze zaczynam tym już "rzygaę". Warsztat i struganie - to jest to! :mrgreen:
ODPOWIEDZ