Moja pierwsza gitara
Moderator: poco
Re: Moja pierwsza gitara
Głupota boli. Zrobiłem rozete ze złej strony płyty.. Cholera. Kupię nowę płytę, wycięę rozete i ję przekleię? Czy na tej płycie zrobię droga rozete z drugiej strony?
Dlaczego ze złej strony? Jeżeli już musisz a grubołę płyty na to pozwala to zrób nowę rozetę po drugiej stronie a z tej strony wklej wzmocnienie otworu rezonansowego.
pozdrawiam
Arek
pozdrawiam
Arek
Na zdjęciu płyta nie jest jeszcze wycięta. Nie możesz odwrócię szablonu Tak tylko awaryjnie pytam na wypadek gdyby emocje wzięły górę nad rozumem 

pozdrowienia
Piotr
Piotr
Niestety właśnie płyta jest wycieta. Zrobię tak jak poradził Orfeo. Ale na szczęłcie zorientowałem się przed wklejeniem żeber.
Witam,
Pudło zamknięte, podstrunnica w trakcie przyklejania.
Telenowela powoli się kołczy.

Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Pudło zamknięte, podstrunnica w trakcie przyklejania.
Telenowela powoli się kołczy.

Super, w kołcu przyspieszyłeł:)
Ale kładęšłję proszę na bardziej uporzędkowane powierzchnie robocze
Ale kładęšłję proszę na bardziej uporzędkowane powierzchnie robocze

pozdrowienia
Piotr
Piotr
PiotrCh. Oj tam, oj tam. Fakir leży sobie na łożu z gwoęšłdzi i nic mu nie jest.
Ale uwaga słuszna, a i efekt kołcowy powinien byę super.
Pozdrawiam, Ryszard

Ale uwaga słuszna, a i efekt kołcowy powinien byę super.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Stół pod gitarę jest czysty, zawsze dbam o to żeby top leżał na płaskiej i równej powierzchni
Za to zebrano jest bardzo twarde i nic mu nie przeszkadza.

Może i tak, ja się odnoszę do zdjęcia - na zdjęciu stół nie jest czysty. Lepiej sobie nawyk wyrobię odkurzania blatu. Poza tym miękka wykładzina lub inna mata dobrze się sprawdzi.
pozdrowienia
Piotr
Piotr
Na jednym zdjęciu jest stół i tam są jakieł drobiny czegoś, one mogę robię ryski i wgniotki.darek pisze:To nie stół tylko blat pilarki a na blacie może sobie leżeę wszystko
Witek, skoro to wętek w planach i projektach - podaj jakieł dane, jakęł charakterystykę, bo tak jak Darek pisze - nie wiadomo nic:)
pozdrowienia
Piotr
Piotr