Siemka

Tu możesz się przywitaę i przedstawię (wymagane)

Moderator: Jan

Bobbik

Siemka

Nieprzeczytany post autor: Bobbik »

Witam wszystkich. Nie jestem ani lutnikiem ani gitarzystę, dawno temu byłem mocno zwięzany z muzykę, i chociaż raczej z instrumentami dętymi, to zdarzyło się brzdękaę na klawiszach czy gitarze. I teraz - chyba z racji kryzysu wieku łredniego :) - wróciła do mnie dawna znajoma z czasów licealnych: Malwa. Jest z nię parę problemów, a że jestem "złotę ręczkę", mechanikiem, człowiekiem renesansu, elektromechanikiem, modelarzem i Bóg wie kim jeszcze, to mam nadzieję ,że z Waszę pomocę doprowadzimy ję do porzędku.
poco
Moderator

Re: Siemka

Nieprzeczytany post autor: poco »

No to witaj Bobbik, albo jak to napisałeł siemka. :-D
Gdzie, jak nie tutaj znajdziesz odpowiedzi na wszystkie swoje ętpliwołci i zagadki.
Zanim zaczniesz pytaę i zakładaę swój wętek poczytaj forum, a na pewno wiele tematów się wyjałni.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
Bobbik

Taki mam zwyczaj. Najpierw czytam od deski do deski, potem pytam. Dużo pytam :)
michqq

Nieprzeczytany post autor: michqq »

Bobbik pisze: 2019-02-16, 13:40 wróciła do mnie dawna znajoma z czasów licealnych: Malwa. Jest z nię parę problemów, a że jestem "złotę ręczkę", mechanikiem, człowiekiem renesansu, elektromechanikiem, modelarzem i Bóg wie kim jeszcze, to mam nadzieję ,że z Waszę pomocę doprowadzimy ję do porzędku.
"Stara miłołę nie butwieje?"
Modelarze z doświadczeniem w drewnie znajdę wiele ze swoich dołwiadczeł przydatnemi.
Zwłaszcza że przyuczeni są do dokładnołci.
Skrzypce â?? przyrzęd do łaskotania wnątrza ucha za pomocę tarcia kołskiego ogona o wnątrznołci barana.
Bobbik

michqq pisze: 2019-02-16, 19:06 "Stara miłołę nie butwieje?"
Ano nie butwieje. Szczególnie do Defili. Miałem kiedyś Sambę, dostała gryf lutniczy, który pękł nieudolnemu koledze. Sklejony pięknie służył mi jakił czas. Szkoda że nie mam zdjęę, Sambę zrobiłem na biało, z czerwonymi dodatkami...Potem miałem Melodię 2, była piękna, ale gryf miała krzywy jak łuk Robin Hooda, więc albo wysoka akcja, albo brzęczenie strun o progi....Zamieniłem na Malwę, która zaginęła gdy byłem w wojsku. A że w wojsku też byłem muzykiem...to wyniosłem sobie podróbę strata na pamiętkę :) A -głupi- mogłem zabraę Korga Sigmę ...
ODPOWIEDZ