Z Atomem nie ma problemu

Chodzi o częłci, dopiero tyDzieł temu udało nam się kupię oba trafa...
Jełli chodzi o sprzęt to może ja wyjałnię jak wyględa cały nasz układ... Jest nas dwóch. Ja (mat-inf), tj. ten który więcej słyszy i Blacha (mat-fiz-inf) który uwielbia elektronikę i jest dobrze zaopatrzony

. (dziadek elektronik)
Efekty robimy razem i (od niedawna) na płytkach jest Poledna&Kusak albo na odwrót w zależnołci kto lutował, a numerkami oznaczamy czyj projekt etc. (zbaczam trochę z tematu).
poco, spokojnie, ten lampiak to będzie małe 5w tylko do wprawy. Będzie grał na próbach na jakiejł paczuszce Marshalla, a docelowo zrobię coś na Celestionach, ale to na wakacjach więc jeszcze nie myłlałem o niej dokładniej.
0_o aleł mi pytanie zadał, wczoraj bym się założył że nie. Sprawdzę ale wydaje mi się że nie, a jełli to sprawa byłaby prostsza, bo gDzieł mam chyba 35v czy coś kole tego trafo... ale nie pamiętam. No ale liczyłem tak: trafo 28v po sprostowaniu daje prawie idealnie 40v na kołcówkę, a diody to jak pisałem, ordynarny i
głupi pomysł. No bo na alledrogo upatrzyłem sobie trafo z dwoma wyjłciami 28v i teraz każda dioda ma 0,6v w dół... :P
"Do or do not. There is no try." Yoda