Wprawdzie nie jestem lutnikiem ani muzykiem, brzdękam sobie jedynie na gitarze przy kominku czy ognisku. Trochę majsterkuję i naszła mnie chęę pomajstrowaę przy swoich gitarach. Podczytałem troszkę forum i wykoncypowałem że lutnictwo to też forma majsterkowania, sporo się ciekawych rzeczy tutaj można dowiedzieę, toteż się melduję
Czołem :)
Moderator: Jan
-
omszaĹy gĹaz
Czołem :)
Dzieł dobry wszystkim.
Wprawdzie nie jestem lutnikiem ani muzykiem, brzdękam sobie jedynie na gitarze przy kominku czy ognisku. Trochę majsterkuję i naszła mnie chęę pomajstrowaę przy swoich gitarach. Podczytałem troszkę forum i wykoncypowałem że lutnictwo to też forma majsterkowania, sporo się ciekawych rzeczy tutaj można dowiedzieę, toteż się melduję
Re: Czołem :)
Witam i o ile nick odpowiada rzeczywistołci, to obrosłeł niechcianymi "porostami".
To znak, że szukasz odmiany, a u nas możesz ję znaleźć i to z korzyłcię.
Korzystajęc z naszej wiedzy myłlę, że podzielisz się też swoję, co będzie z korzyłcię wszystkich odwiedzajęcych forum.
Pozdrawiam, Ryszard
To znak, że szukasz odmiany, a u nas możesz ję znaleźć i to z korzyłcię.
Korzystajęc z naszej wiedzy myłlę, że podzielisz się też swoję, co będzie z korzyłcię wszystkich odwiedzajęcych forum.
Pozdrawiam, Ryszard
via vita curva est
-
zeppelin77
Witaj â?ł
-
zeppelin77
joł â?ł!!
Witaj. A coś Ty taki omszały ? Kamieł który się toczy nie obrasta mchem , wystarczy spojrzeę na Rolling Stones